QUÈ FEM

Formem un equip de professionals especialitzats, compromesos amb l’essència del projecte i pròxims amb el client. Treballem junts des del 2003 i l’equip el direigeix Arantxa Mogilnicki, Arquitecta i Paisatgista formada en la ETSAB (UPC, Barcelona).

Ens hem format en la teoria de la Arquitectura i del Paisatgisme i també en la pràctica de les disciplines, portant a terme els estudis i projectes teòrics i fent un seguiment exhaustiu de la seva execució.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

D’aquesta manera hem aprés sobre els materials tant diferents amb els que es treballa en les dues disciplines, els materials inerts amb els que es treballa en l’Arquitectura i els materials vius que són l’eina principal en els projectes de Paisatgisme. La combinació justa i adequada entre els dos dona el resultat òptim per cada proposta, així podent oferir una solució integral al client, resolent des del disseny del detall arquitectònic fins a la proposta pel seu jardí o espai exterior. Som capaços d’oferir al client la solució a les seves necessitats amb els criteris tècnics i estètics més adequats per cada espai.
També treballem a més gran escala, en projectes de Paisatge, tractant de resoldre necessitats tant de clients privats com entitats públiques. Realitzem estudis territorials i propostes d’ordenació d’espai públic, així com anàlisis i Estudis d’Impacte Paisatgístic.

MASTERPLAN01

Entenem la nostra feina des del punt del respecte amb l’entorn i el compromís constant amb el client i l’usuari.

Amb les nostres eines donem forma a les vostres idees i il•lusions i fem que ens puguin arribar a sorprendre dia a dia.