Arxiu d'etiquetes: Arquitectura Cornellà

Noves oficines del Banco Mediolanum, Barcelona

Mediolanum_005

En aquesta ocasió, hem pogut intervenir en el projecte treballant en equip amb l’empresa Grafiks, empresa de retolació, i amb Clara Núñez, Lideratge, Motivació i Dinamització Empresarial, dissenyant la imatge gràfica de les instal·lacions per les noves oficines de Banco Mediolanum.

La nostra feina, sempre en relació directa amb el client, ha reforçat la identitat de cada espai fent que cadascun s’identifiqui amb la tasca que s’hi desenvolupa. El missatge que el client vol transmetre a l’usuari queda clar en cada espai i acull al visitant creant l’ambient i donant la privacitat òptima en cada estança.

També, des de la nostra empresa, hem assessorat al client, Banco Mediolanum, en relació a acabats, materials, mobiliari i il·luminació per la proposta d’interiorisme.

M’agradaria agrair especialment al client, Banco Mediolanum, la confiança dipositada en nosaltres i deixar-nos desplegar tota la nostra creativitat en favor del projecte.

Esperem que aquesta sigui la primera de futures i fructíferes col·laboracions.

Mediolanum_007

Si voleu podeu seguir l’enllaç per més informació sobre el projecte.

 

Urbanització de la plaça Salvador Allende, Barcelona

W06-M02

Tinc la satisfacció d’informar-vos que la plaça Salvador Allende, on he tingut el privilegi d’intervenir com a dissenyadora de la proposta d’urbanització, ja és una realitat i un nou espai públic al servei dels veïns del barri del Carmel de Barcelona.

La realització d’aquest projecte, que complementa i corona la construcció d’un important aparcament soterrani, ha estat un camí ple d’apassionants reptes, la resolució dels quals ha acabat per configurar la personalitat que des d’ara distingirà aquest singular espai.

L’obra, complexa tècnicament donades les pre-existències construïdes del lloc, havia de donar resposta a un entorn totalment consolidat (ple de grans desnivells que el projecte havia d’absorbir) i a les dificultats plantejades pel propi projecte: diferents punts d’accés a la plaça, adaptació a les cotes d’acabat d’aparcament i carrer i la incorporació, no massa senzilla, de la vegetació a la proposta. No obstant això, ja des de l’inici, tot l’equip va treballar per convertir aquestes dificultats en oportunitats i trobar les millors solucions possibles. I penso que ho hem aconseguit.

Durant el procés de l’obra totes les parts implicades hem pogut fer un seguiment setmanal del procés de construcció i aquesta constància, insistència i voluntat de tots també ha estat una part fonamental en l’èxit del projecte.

Ara que ja podem gaudir del fruit del treball, i que l’obra ja no és “obra” si no un espai per a les persones, vull agrair de manera personal aquest esforç conjunt que ha satisfet les meves expectatives com a tècnica i projectista i que m’ha enriquit com a professional. Ha estat una experiència de la que me’n sento especialment orgullosa.

I per acabar, amb la intenció de no deixar-me a ningú, simplement voldria anomenar a les diferents parts que han intervingut en l’obra:

– la propietat: Agència de Promoció del Carmel

– la constructora: la UTE Allende, formada per les empreses Caler y Teyco

– la Direcció Integrada feta per Gecsa

– la Direcció Facultativa de l’obra de l’aparcament subterrani per part de PCG arquitectura e ingenieria

– la coordinació de seguretat i salut portada per Angel Gonzalo (AGICS)

– I també als meus col·laboradors més propers: el Xavi Gallego, la Judit López, el Carles Campanyà, i el Ramón Garrido. Els vull agrair els moments compartits i les seves aportacions

Ha estat un plaer.

W17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu podeu seguir l’enllaç per més informació sobre el projecte.